Sandra Wilms – Sectormanager CBS “De masterclass heeft me belangrijk zelfinzicht opgeleverd om mijn rol als leidinggevende binnen onze organisatie nog effectiever te vervullen en was daarmee voor mij zeer waardevol.”

Jacqueline van Engelen – Teamcoordinator RIVM “De masterclass heeft me geholpen meer focus te ontwikkelen en mijn plek als leider meer expliciet in te nemen. Dat geeft meer duidelijkheid en rust voor anderen en mezelf. De trainers vulden elkaar mooi aan en ik heb ook veel geleerd van de andere deelnemers! Het had nog wel langer mogen duren 🙂 ”

Fred Hink – Directeur QConsultancy Electronics: “De organisatieopstellingen hebben me veel geleerd over hoe de dingen in mijn organisatie lopen en wat ik kan doen om de samenwerking te verbeteren. Ik had niet verwacht dat het ‘realiteitsgehalte’ en dus de kracht van een opstelling zo groot zou zijn. Daarnaast heb ik ook veel geleerd van de vraagstukken van de andere deelnemers!”

Mirjam Luimstra – Leidinggevende Provincie Noord-Holland “Wat zo mooi is aan de begeleiding van Sam & Henk is combinatie van verdieping én praktische handvatten. Waardoor je je positie als leider beter begrijpt en hier ook meteen wat mee kan!”

Loes Kater – Bestuurder ZGR Ouderenzorg “De inzichten uit de gesprekken en de opstelling hebben me echt verder geholpen in mijn rol. Ik ben erg enthousiast geworden over systemisch kijken naar leiderschap en de systeemdynamiek in organisaties. Heel krachtig!”

Jeroen Jansen – Eigenaar FinTouch “Voor mij kwam in de training mijn rol als ondernemer en mijn persoonlijke ontwikkeling mooi bij elkaar. De combinatie van trainingsdagen met de individuele gesprekken vond ik waardevol. Daarin werd ik extra aan het denken gezet. Er zijn echt puzzelstukjes in elkaar gevallen die ik meeneem in mijn leiderschap. De systeemopstellingen zijn daarbij een bijzonder fenomeen wat smaakt naar meer. Een aanrader!”

Maroesjka Versantvoort – Leidinggevende Sociaal Cultureel Planbureau “De masterclass heeft me waardevolle inzichten opgeleverd over de patronen in mijn organisatie en die van mijzelf. Ik geef nu beter mijn grenzen aan en spreek me sneller uit! Sam & Henk creëren op prettige wijze een open setting om diepgang te realiseren en met ons tot de kern te komen.”

Haydée Fennis – Hoofd P&O Arbeidsinspectie “Ik kijk met veel plezier terug op deze training. Al wat jaren geleden gevolgd maar de inzichten zijn blijvend. Oefenen met invloed uitoefenen binnen en buiten mijn speelveld zonder dat het zwaar voelt… ☀️ 🤸‍♂️ 🎲

Cor Jan Willig – CEO New Skool Media: “De masterclass heeft mij geleerd dat de de impliciete, onzichtbare structuren in organisaties een veel grotere impact hebben dan ik al dacht. De trainers maken die structuren mooi zichtbaar en laten je zien en ervaren wat je er mee kan. Er was veel ruimte voor ieders vraagstukken en als deelnemers werden we echt geactiveerd elkaar te helpen. De opstellingen zijn daarbij een mooie werkvorm; het is frappant zo zelf te ervaren wat er in een andere organisatie speelt. Deze manier van kijken is in mijn rol zeer nuttig!”

Lisette van den Heuvel – Directeur/Bestuurder “De masterclass heeft mij inzicht gegeven in het effect van mijn eigen handelen op verschillende systemen waarmee ik binnen mijn organisatie te maken heb. Ook heb ik mijn organisatie als ‘systeem’ beter leren lezen. De theorie, de opstellingen, de trainers en mijn medecursisten hebben hier een belangrijke rol in gespeeld. Ik kan deze cursus aanraden aan iedere leidinggevende die graag in de spiegel kijkt en effectiever wil worden binnen zijn/haar organisatie.”

Floor Pessers – Zelfstandig HR Manager “Het heeft mij echt verder geholpen, veel inzichten gegeven en ik heb impactvolle besluiten hierna kunnen en durven nemen; heeft grote meerwaarde voor me gehad!”

Marcel Scholten – Strategisch adviseur RIVM: “Tijdens de inspirerende training heb ik van de trainers én mijn medecursisten geleerd en ervaren dat een bewuste positiebepaling ten opzichte van collega’s bepalend is voor de effectiviteit van mijn werk.”

Henk Wokke – voorzitter/lid diverse RvC & RvT: “De onderlagen van groepspatronen en vooral ook de eigen vraagstukken daarin worden helder en respectvol afgepeld. De inzichten worden voelbaar. Voor mij zeer waardevol omdat ik in verschillende organisaties verschillende rollen vervul. De trainers verstaan de kunst om vanuit simpele principes mensen te laten ontdekken hoe zij zinvoller kunnen functioneren. Mijn innerlijk gevoel komt nu beter tot zijn recht in mijn ‘werkkompas’.”