Persoonlijke Coaching

Onze belofte

  • We voeren ‘echte gesprekken’ over de dingen die er toe doen. Wel een pas op de plaats, maar geen omwegen!
  • We snappen de complexe dynamieken in (de top van) organisaties én zijn gedegen opgeleid in systemisch coachen.
  • We zijn meer dan een spiegel. We kijken en denken actief met je mee over de toepassing van inzichten in jouw praktijk en te maken keuzen.

Persoonlijke intake

Wil je individueel aan de slag met je leiderschap? Dan helpen onze ervaren coaches je graag! We maken graag met je kennis om je coachingsdoel samen scherp te stellen. Als het even kan liefst fysiek, maar online kan natuurlijk ook. Op basis van de intake doen we je een voorstel om in te stappen op een van de verschillende trajecten die we aanbieden of een aanbod op maat.

Werkwijze

Voor de coachingsgesprekken ben je van harte welkom op ons kantoor in Amsterdam of op jouw werk als dat handig uit komt. Vaak trekken we er gaandeweg ook 1 of 2 keer op uit naar een inspirerende setting buiten in combinatie met een goede wandeling. Ook die wisseling van context helpt om nieuwe perspectieven te vinden.

Het doen van een systemische opstelling is bijna altijd onderdeel van je traject. Die helpen om zicht te krijgen op wat er speelt ‘in de onderstroom’ met betrekking tot jouw vraag of doel. Wat de opstelling je precies laat zien, is niet altijd vooraf te voorspellen, maar levert in onze ervaring altijd wezenlijke inzichten op in relatie tot je persoonlijk leiderschap.

Systemische Coaching Compact

Soms heb je geen behoefte aan een uitgebreid traject, maar wel een specifiek vraagstuk of dilemma waar je (snel) een stap in wil zetten. Daarvoor bieden we je een verkorte vorm van coaching aan waarin we in drie sessies tot de kern komen én je op weg helpen. Lees meer over onze ‘Systemische Coaching Compact.

Strategisch Systemisch Ontwikkeltraject

Het individuele toptraject dat we aanbieden voor voor leiders en senior professionals die een sleutelpositie in hun organisatie vervullen of daar binnen afzienbare termijn aan toe zijn. Het resultaat van je deelname is dat jij binnen een jaar een serieuze stap maakt in je professionele ontwikkeling en wezenlijk meer impact realiseert. Lees meer over het Strategisch Systemisch Ontwikkeltraject

Wil je kennismaken of meer informatie over onze aanpak? Stuur een email naar info@systemischperspectief.nl of bel even (0612548524). We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Lees ook meer over onze trainingen

———————————————

“De organisatieopstellingen hebben me veel geleerd over hoe de dingen in mijn organisatie lopen en wat ik kan doen om de samenwerking te verbeteren. Ik had niet verwacht dat de kracht van een opstelling zo groot zou zijn.” – Fred Hink, directeur QConsultancy.