Leadership Trail Zomereditie

woensdag 5 juli 2023 – open inschrijving – in coproductie met Walk in the Woods

Onze Belofte

  • Natuur, Beweging, Reflectie, Energie.
  • Inspirerende vragen, opdrachten en gesprekken.
  • Concrete stappen in jouw leiderschapsontwikkeling.

Tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf: broodnodig en in hectiek van het volle leven vaak te spaarzaam vindbaar. Heb jij je als leider het afgelopen half jaar intensief ingezet om jouw mensen fit en veerkrachtig hun werk te laten doen? Ben je goed onderweg om de jaardoelen te halen? Dan is het zo vlak voor de zomer jouw beurt! Al wat jij nodig hebt is een paar goede wandelschoenen, een vraag waarin de ontwikkeling van je leiderschap centraal staat en een nieuwsgierige houding.

Inspiratie in de natuur

Op 5 juli gaan we weer een hele dag de Utrechtse Heuvelrug op; een van Nederlands mooiste natuurgebieden. Je wandelt met maximaal drie mede-deelnemers onder begeleiding van Henk Eggink & Sam Dousi. Een dag met inspirerende vragen, gesprekken en opdrachten, terwijl we de prachtige bossen verkennen. Op zoek naar reflectie, essenties en inspiratie!

Je investering

De investering voor deze trail bedraagt € 495,– euro (excl. 21% btw), inclusief een telefonische intake vooraf. Wij zorgen voor de route, de begeleiding en de inwendige mens. We vertrekken en eindigen bij NS station Driebergen-Zeist waar ook ruime parkeergelegenheid is. We starten daar om 10:00 uur en zijn rond 16 a 16:30 uur weer terug.

Wil je meelopen? Stuur een email naar info@systemischperspectief.nl of bel 06-12548524. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Lees ook over onze verschillende vormen van individuele COACHING