Essentie

Systemisch Perspectief ondersteunt leiders, professionals en organisaties met het ontwikkelen van een andere manier van kijken naar zichzelf en hun omgeving. We reiken vanuit de nieuwste concepten op het gebied van systeemdenken, systemisch werk, groepsdynamica en leiderschap praktische handvatten aan. Om grip te krijgen op de onderstroom in organisaties. We werken op identiteitsniveau aan de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties.

Aanbod

Ons aanbod bestaat uit open leergangen als in-company dienstverlening. In-company verzorgen wij een mix van diagnoses, trainingen, individuele coaching en de begeleiding van verandertrajecten.

Doelgroep

Onze doelgroep bestaat uit ervaren leidinggevenden, programmamanagers, projectleiders en senior adviseurs die de ‘standaard’ programma’s achter de rug hebben en op zoek zijn naar een dieper gaande reflectie en een nieuw repertoire.

Wie

Systemisch Perspectief is een netwerkorganisatie waarin Sam Dousi samenwerkt met verschillende senior trainers, coaches en adviseurs. Vanuit een platform-gedachte verzorgen we de verschillende activiteiten gezamenlijk, individueel of in co-creatie met anderen. Het netwerk kenmerkt zich door ruime ervaring met organisatie-, team- en leiderschapsontwikkeling. Vanuit verschillende achtergronden hebben zij zich bekwaamd  in groepsdynamische processen, systemisch werk en organisatie-  en familieopstellingen (ondermeer bij Phoenix Opleidingen, het Hellinger Instituut en het NTI-NLP).

Huidige partners zijn onder andere:

Henk Eggink – Walk in the Woods

Johan Blom – MooiHeel

Wil Zwart

Jelle Hingst – Kansmakers

Marc Stekelenburg  – Marc Stekelenburg Organisatieadvies & Coaching

(Marc was in 2012 tevens mede-oprichter van Systemisch Perspectief)

 

Meer info over mijn andere adviesdiensten vind je op de site van DiaVentie Management Consulting